Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Bijzondere
   
Showuitslagen

 

Een bijzondere showuitslag is een nationale of internationale kampioenstitel, een BOB op een buitenlandse nationale of internationale show, een kwalificatie voor de Hond van het Jaar show, een (jeugd/veteraan) Europees of Wereld Kampioenschap en Engelse CC winnaars.

Jeugd- en veteranenkampioenen en individueel behaalde CAC's of CACIB's of BOS vallen hier niet onder.

U kunt uw bijzondere showuitslag mailen naar webmaster@goldenretrieverclub.nl


 

2018

___________________________________________________________________________________________________

 

NOORS SHOW KAMPIOEN

Multi Ch. Festival’s Slumdog Millionaire

Nederlands Kampioen, Internationaal Show Kampioen, Luxemburgs Kampioen, Duits VDH Kampioen

Een vijfde kampioenstitel voor Drummer in Fauske, Noorwegen!

In augustus 2018 maakten wij een prachtige rondreis door Zweeds & Noors Lapland en de Lofoten Islands, een tocht van 7300 kilometer met de auto. Zoals tijdens al onze vakanties, gingen uiteraard onze drie reuen mee op pad. In het eerste weekend werd de internationale buitenshow in Fauske gehouden, een plaats op 150 kilometer boven de poolcirkel in Noorwegen. Het was een mooie gelegenheid om deze show te bezoeken en Drummer in te schrijven onder de Zweedse keurmeester Karl-Erik Johansson.

Ondanks de verre uithoek waar deze show werd gehouden, waren wij verrast door het flink aantal ingeschreven honden uit Noorwegen en Zweden. Drummer wist de kampioensklas te winnen met Champion Quality en werd vervolgens beste reu met het CAC. Hierdoor mag hij zich nu ook NOORS SHOW KAMPIOEN noemen! Ook het CACIB werd aan Drummer toegekend, zijn zesde in vier landen.

Trots zijn wij op deze bink uit Multi Ch. Thornywait Gift To Floprym x Inassicas Solea.

 

Noors Show Kampioen Festivals Slumdog Millionaire klein

Eigenaren: Michel & Pieternella Vogel (Westbow)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

2017

___________________________________________________________________________________________________

 

Paris (Night in Paris of the Morning Valley)

behaalde op 9 november 2017 het JCAC-JVDH op de World Dog Show in Leipzig-Duitsland!

Paris mag zich hierdoor Jeugd Wereld Kampioen noemen en won tevens haar Crufts kwalificatie!

 

Keurmeester: Gisela Werner (D)

Night in Paris of the Morning Valley 

Eigenaren: Ton & Ans van Leeuwen (of the Morning Valley)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

"Trevor" doet er nog een schepje bovenop!!

Ch. Ramchaine Moment of Truth

In de vorige episode hadden we Trevor zijn showbelevenissen in de UK al beschreven. Ook Trevor reisde met ons mee naar Noorwegen en was ingeschreven op de Int. Kampioenschapstentoonstelling van de Noorse Kennelclub te Lillehammer op 19 augustus 2017. De show werd gehouden op de Olympische Langlaufbaan het “Birkenbeiner Skistadion”. Het regende pijpenstelen en het terrein stond onder water. Geen gezeur, laarzen aan, regenjas aan en de modder in. Op de een of andere manier deerde het Trevor niet zo erg en had hij er wel zin in. Trevor won de Kampioensklasse van 4 en onder de Finse Keurmeester Hannele Jokisilta Beste reu en BOB met CACIB. Dit maakte hem direct ook Noors Kampioen en omdat Trevor reeds Zweeds en Deens Kampioen was, ook nog eens Nordic Kampioen. Dit is een titel die je krijgt wanneer je in drie Scandinavische landen Kampioen bent geworden. So he did it again!!!

Met deze twee titels erbij brengt dat zijn totaal op 12 titels tw:

International Show Champion

UK Showkampioen

Nederlands Kampioen

Duits Kampioen

VDH Kampioen

Luxemburgs Kampioen

Estlands Kampioen

Letlands Kampioen

Zweeds Show Kampioen

Deens Show Kampioen

Noors Show Kampioen

Nordic Kampioen

 

RAMCHAINE MOMENT OF TRUTH

Trevor Lillehammer

Trevor is in het trotse bezit van en gefokt door:

Charmaine Ennis van Maren en Bart van Maren

Ramchaine en Hellacious Acres Golden Retrievers

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lizanna of the Hellacious Acres, onze Nieuwe Noorse Kampioen!

Op onze Scandinavische tournee hebben wij op zaterdag 19 augustus 2017 deelgenomen aan de Internationale Kampioenschap tentoonstelling van de Noorse Kennelclub te Lillehammer, de stad van de Olympische Winterspelen. Toevalligerwijs werd de show ook gehouden in het “Birkenbeiner Skistadion”, daar waar de langlaufwedstrijden zijn gehouden. Op de achtergrond lagen de skischansen, een mooi decor voor een show. Echter.............het regende pijpenstelen en het terrein stond half onder water. Al met al, vreselijke omstandigheden. Maar ja wat doe je als je van zover bent gekomen, tentje opzetten en er het beste van maken. Nu dat heeft onze Lizanna of the Hellacious Acres gedaan. Ze won de kampioensklasse en het Certificaat (CAC) en dat was genoeg om haar nu ook Noors Kampioen te mogen noemen. Dus volledig is zij nu:

Int.Sh.Ch./NL.Kamp./Duits & VDH Kamp./Zweeds Viltspar-(Wildspoor) Ch./Zweeds Utstallings Ch./Noors (U) Ch.

Lizanna of the Hellacious Acres

 

Lizanna

Lizanna is gefokt door en het trotse bezit van:

Bart van Maren en Charmaine Ennis van Maren van de

Ramchaine & Hellacious Acres Golden Retrievers

___________________________________________________________________________________________________

 

SUPER TREVOR!!!!

Int.Sh.Ch/UK Sh.Ch./Ned./Lux./VDH/Duits/Estlands/Letlands/Zweeds/Deens Kamp. Ramchaine Moment of Truth NJK

Ja wat een aanhef zult u wel zeggen maar eerlijk is eerlijk hij heeft hele speciale dingen gedaan, wat niet veel Goldens hem zullen nadoen. Ramchaine Moment of Truth zoals Trevor officieel heet, heeft inmiddels al een hele rij titels verzameld. Het wordt bijna lastig om een land in Europa te vinden waar hij nog geshowd moet worden. Hij is wat je noemt een echte wereldreiziger nu ja......... niet overdrijven Europa reiziger. Zo togen wij op zaterdag 22 juli 2017 naar de Engelse Championship show van de Golden Retriever Club. Trevor was al even in Schotland om enige dames met succes het hof te maken en was geprepareerd door Mandy McDonald (Lamancha Golden Retrievers). Hij zag er op zijn paasbest uit toen hij arriveerde. Charmaine moest nog drie haren recht leggen voordat hij de ring in ging in de Open Klasse reuen, samen met een hele rij Engelse Kampioenen en diverse Kampioenen uit andere Europese landen, Je kunt wel zeggen een loodzware klasse. Maar.......... hij won.!!!! Keurmeester Lynn Kipps (Wheatcroft) vond hem de beste!

Trevor had al twee CC’s in Engeland behaald en al zou hij beste reu worden dan betekende dat zijn derde en laatste CC om zichzelf UK Show Champion te mogen noemen. En wederom deed hij het!!! Beste reu, derde CC en Engels Kampioen (UK Show Champion)!!!!!!

 

Super Trevor

Trevor is in het trotse bezit van en gefokt door:

Charmaine Ennis van Maren en Bart van Maren

Ramchaine en Hellacious Acres Golden Retrievers

 

___________________________________________________________________________________________________

 

"FULLER” Kamp. Ramchaine Skyfull of Stars VDH/Deens/Lux. Ch.


Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Fuller al verschillende kampioenschapstitels behaald. Op 14 mei 2017 voegde hij er daar wederom één aan toe nl. zijn Duitse (Club) titel op de Spezialzuchtschau te Itzehoe (Duitsland). Hij kreeg zijn laatste benodigde CAC van de Deense keurmeester Rikke Bor/Deensring.

Fuller NO 

“FULLER” Kamp. Ramchaine Skyfull of Stars, VDH/Deens/Duits/Lux. Ch.

 

Fuller behaalde op de Internationale Kampioenschapstentoonstelling te Dortmund onder keurmeester Bruno Facq (Fr) zijn laatste benodigde CACIB (hij heeft er al 9) nadat er een jaar verstreken was en mag zich dus nu ook officieel Internationaal Show Champion noemen. Mooi als je net 2,5 jaar oud bent.

 

 Fuller 2

“FULLER” Int.Sh.Ch. & Kamp. Ramchaine Skyfull of Stars VDH/Duits/Deens/Lux.Ch.

 

Op onze laatste Noors/Zweedse toernee van eind Augustus 2017, heeft Fuller aan 4 shows deelgenomen. Op de eerste show in Noorwegen moest hij de eer aan zijn kennelmate Trevor laten en genoegen nemen met het res. CAC en res. CACIB. De volgende dag op een kampioenschapstentoonstelling in het Noorse Biri-Gjovik werd hij echter niet alleen BOB van de Golden retrievers maar Best in Show van alle retrievers en won de show onder de Finse keurmeester Viveca Lahokoski uit een entry van 160 retrievers.

Na deze twee dagen was er even tijd voor vakantie en ontspanning en hebben we even een paar dagen gerelaxt. Om het volgende weekend aan te komen in Zweden. Ook daar gingen we naar twee shows toe. De eerste was in Backamo en was een Zweedse kampioenschaps tentoonstelling voor alle rassen. Fuller liep weer het vuur uit zijn sloffen en werd Beste reu en won zo de CAC (in het zweeds het ”certificate”) en dat maakte hem ook direct Zweeds Utstilling Champion of anders gezegd Zweeds showkampioen onder de Zweedse keurmeester Mats Jonsson. Op de zondag deed hij het nog eens dunnetjes over door niet alleen BOB te worden maar BIS op de kampioenschap tentoonstelling van de Swedish Spaniel en Retieverklub afd. Vastra te Uddevalla onder de Noorse keurmeester Hanne Wiik en de Zweedse keurmeester Theres Johansson uit 300 Spaniels en retrievers. Een waardige afsluiting van onze tournee. Uiteraard ging de reis huiswaarts een beetje makkelijker en kunt u zich voorstellen dat wij (Charmaine, Bart en Sebastian) wel enigszins trots waren op de behaalde resultaten.

FULLER is geboren op 1 november 2014 en zijn moeder is Int.Sh.Ch. & Multi Ch. Ramchaine Moonbeam en zijn vader is Int.Sh.Ch. & Multi Ch. Herwildy’s Michelangelo CW’14. Hij komt dus uit een goed nest en adel verplicht.......... en hij heet nu officieel......... 

Int. Show Ch./Ned./Lux./Duits/VDH/Deens en Zweeds Kampioen Ramchaine Skyfull of Stars NJK JW’15

Fuller SE

De trotse eigenaren en fokkers zijn:

Charmaine en Bart van Maren

Ramchaine en Hellacious Acres Golden Retrievers

 

___________________________________________________________________________________________________

 

2017 Het jaar van Ramchaine Sing Sing Sing “Lyric”

In 2016 was Lyric - het nestzusje van Lief - al op heel jonge leeftijd Luxemburgs kampioen geworden, maar nog lang niet oud genoeg om ook Nederlands Kampioen te kunnen worden. Dus werd er in 2017 weer met frisse moed begonnen aan een nieuwe ronde van shows. Op 16 april 2017 deed ze het dan en werd in Goes onder keurmeester Mieke Renard Nederlands Kampioen door haar vierde CAC te behalen. Bij het behalen van haar tweede CAC in Groningen onder keurmeester Ans van Leeuwen won zij ook nog eens de Groep 8.

Maar Lyric haar feestje was nog niet voorbij.

In het weekend van 13 en 14 mei 2017 behaalde zij resp. in Neumunster en Itzehoe onder de keurmeesters Rikke Borring (Den) en Kathy Braeckman (Bel) haar Duitse en VDH Kampioenstitel hetgeen haar NL/Duits/VDH/Lux. Kamp. Ramchaine Sing Sing Sing maakte.

 

Ramchaine Sing Sing Sing kampioen

 

Maar het meest bijzondere komt nog......................

 

Kamp.Ramchaine Sing Sing Sing had in 2016 op zeer jonge leeftijd al reeds 2 CC’s behaald in Engeland ( the UK) en uiteraard gingen wij op zoek naar de magische derde om ook de UK titel aan haar palmares toe te voegen. Op 30-04-2017 togen wij gezamenlijk naar de UK en wel naar de Championship clubshow van de Golden Retrieverclub of Northumbria (GRCN). Inmiddels kon Lyric niet meer ingeschreven worden in een leeftijdsklasse maar moest zij in -open bitch- tegen een aantal Uk Champions. Nu is Lyric een tamelijk levendig typetje en houdt van zwaaien met haar staart. Nu dat viel ook de keurmeester Janet Bradwell (Beamsley) op en ze stond er ook zo geweldig bij. Tranen schieten je dan in je ogen. Enfin om een lang verhaal kort te maken, Ze werd beste teef en behaalde haar derde “crowning” CC op de leeftijd van 27 maanden. Ondanks dat je het al vaker hebt meegemaakt doet het je toch wel wat en het maakt je vreselijk trots dat een Nederlandse hond dat toch maar weer even flikt!!

 

Ramchaine Sing Sing Sing UK Champion

Uk.Sh.Ch./Ned.Kamp./VDH Ch./Duits Kamp./Lux.Ch. Ramchaine Sing Sing Sing JW’15 en NJK

Dochter van (Int.Sh.Ch. & Multi Ch. Noah of the Hellacious Acres x Duits en Gibraltar Ch. Ramchaine Moonstruck)

 

Lyric is in het trotse bezit van en gefokt door:

Charmaine Ennis van Maren en Bart van Maren

Ramchaine en Hellacious Acres Golden Retrievers

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Jason (Ch. Obsidian of the Morning Valley)

behaalde op 16 juli 2017 het CAC-VDH op de show in Bernburg-Duitsland!

Jason mag zich nu Duits Club Kampioen en Duits VDH Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Dagmar Winter (D)

Obsidian of the Morning Valley

Eigenaren: Ton & Ans van Leeuwen (of the Morning Valley)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lyric (Ch. Ramchaine Sing Sing Sing)

behaalde op 12 maart 2017 het CAC-CACIB-BOB op de internationale show in Groningen!

Lyric behaalde tevens een overwinning in rasgroep 8 met kwalificatie voor de Hond van het Jaar show!

 

Keurmeester: Ans van Leeuwen

Ramchaine Sing Sing Sing Groningen BIG 

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Fuller (Ch. Ramchaine Skyfull of Stars)

behaalde op 3 februari 2017 het CAC-CACIB op de internationale show in Eindhoven!

Fuller mag zich nu ook Nederlands Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Gerda Halff-van Boven

 Ramchaine Skyfull of Stars Nederlands Kampioen

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

2016

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevor (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth)

behaalde op 22 september 2016 het CACL op de internationale show in Luxembourg!

Trevor mag zich nu ook Luxemburgs Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Victor Lobakin (AZ)

 Ramchaine Moment of Truth

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Fuller (Ch. Ramchaine Skyfull of Stars)

behaalde op 22 september 2016 het CACL op de internationale show in Luxembourg!

Fuller mag zich nu Luxemburgs Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Victor Lobakin (AZ)

 Ramchaine Skyfull of Stars

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lyric (Ch. Ramchaine Sing Sing Sing)

behaalde op 22 september 2016 het CACL-CACIB-BOB op de internationale show in Luxembourg!

Lyric mag zich nu Luxemburgs Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Victor Lobakin (AZ)

 Ramchaine Sing Sing Sing

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Passion (Ch. Passionate of the Morning Valley)

behaalde het CAC-VDH op de GRC show in Diedersdorf-Duitsland!

Passion mag zich nu Duits Club Kampioen noemen!

 

Duits Club Kampioen Passionate of the Morning Valley kopie 

Eigenaren: Ton & Ans van Leeuwen (of the Morning Valley)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Aaron (Ch. Zampanzar Blue Note)

behaalde het CAC-VDH-BOS op de show in Münchberg-Duitsland!

Aaron mag zich nu Duits Club Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Catherine Collins

 Duits Club Kampioen Zampanzar Blue Note

Eigenaren: Ton & Ans van Leeuwen (of the Morning Valley)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

2015

___________________________________________________________________________________________________

 

Tiago (Ch. Santiago of the Morning Valley)

behaalde op 8 november 2015 het VCAC-VBOB op de internationale show in Hazerswoude-Dorp!

Tiago werd Beste Veteraan In Show

en kwalificeerde zich hiermee voor de Hond van het Jaar show!

 

Keurmeester: Rafael Escar Tabuena (ES)

Keurmeester VBIS: Frank Wildman (GB)

Tiago Hazerswoude 

Eigenaren: Ronnie van Berkel & Linda van Berkel-de Groot (of the Whisperhouse)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Utrish (Utrish iz Sokolinogo Gnezda)

behaalde op 25 oktober 2015 het VDH-CAC-CACIB op de internationale show in Hannover-Duitsland!

Utrish werd tevens BOB en 5e Beste in de Rasgroep!

 

Keurmeester: Hans Grüttner (D)

 Utrish Hannover

Eigenaar: Hilda Toren (Family Home's)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Drummer (Multi Ch. Festival's Slumdog Millionaire)

behaalde op 4 oktober 2015 het CAC-CACIB op de internationale show in Zwolle!

Drummer mag zich nu tevens Nederlands Kampioen en Internationaal Show Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Ludy Helling-van den Elzen

Drummer Zwolle

Eigenaren: Michel & Pieternella Vogelƒ‚‚ (Westbow)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Noah (Multi Ch. Noah of the Hellacious Acres)

behaalde op 26 september 2015 het CAC-CACIB-BOB op de internationale show in Maastricht!

Noah is nu ook Nederlands Kampioen!

 

Keurmeester: Larry Roberts (GB)

Noah Maastricht

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevorƒ‚‚ (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth)

behaalde op 20 september 2015 het CAC-BOB op de internationale show in Hyvinkaa-Finland!

 

Keurmeester: Juta Haranen (FI)

Trevor Hyvinkaa

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Fuzzy (Ch. Ramchaine Moonstruck)

behaalde op 19 en 20 september 2015 het CAC op de internationale shows in Gibraltar!

Fuzzy mag zich door deze 2 CAC's nu ook Kampioen van Gibraltar noemen!

 

Keurmeesters: Benny Bild von Schedvin (SE) & Hans Lehtinen (FI)

Fuzzy Gibraltar 

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevorƒ‚‚ (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth)

behaalde op 12 september 2015 het CAC-BOB op de Retriever Clubshow in Riga-Letland!

Trevor werd tevens Best In Show en mag zich nu ook Lets Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Eva Rautala (FI)

 Trevor Riga

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Nigel (Multi Ch. Majik Truth Or Dare EW'15)

behaalde op 6 september 2015 het CAC-CACIB-BOB op de Euro Dog Show in Oslo-Noorwegen!

Nigel werd hiermee Europees Kampioen '15 en mag zich ook Noors en Nordic Kampioen noemen!

In rasgroep 8 eindigde Nigel bij de laatste 6!

 

Keurmeester: Henric Fryckstrand (SE)

Nigel Oslo 

Eigenaar: Kelly Bastiaanssen-Wibbelink (Dutch Consolidation)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Drummer (Ch. Festival's Slumdog Millionaire)

behaalde op 29 augustus 2015 het CACL op de internationale show in Luxembourg!

Drummer mag zich nu ook Luxemburgs Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Natasa Davidovic (ME)

 Drummer Luxembourg

Eigenaren: Michel & Pieternella Vogel (Westbow)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Fern (Multi Ch. Ramchaine Moonbeam)

behaalde op 23 augustus 2015 het CAC op de All Breed show in Backamo-Zweden!

Fern is nu ook Zweeds Kampioen!

 

Keurmeester: Arvid Goranson (SE)

Fern Backamo

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevorƒ‚‚ (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth)

behaalde op 23 augustus 2015 het CAC-BOB op de All Breed show in Backamo-Zweden!

Trevor mag zich hierdoor nu ook Zweeds Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Arvid Goranson (SE)

 Moment of Truth Backamo

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lizanna (Multi Ch. Lizanna of the Hellacious Acres) 

behaalde op 2 augustus 2015 het CAC-BOB op de SSRK show in Bergslagen-Zweden!

Lizanna werd tevens 3e Best In Show!

 

Keurmeester: Irene Krogstad (NO)

 Lizanna Bergslagen

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevorƒ‚‚ (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth)

behaalde op 1 augustus 2015 het CC-BOB op de All Breed show in Paignton-Engeland!

 

Keurmeester: Jane May (GB)

 Moment of Truth Paignton

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lady (Multi Ch. Moonlight Adaline Jewel of Laura)

behaalde op 19 juli 2015 het CAC-CACIB op de internationale show in Luik-België!

Lady mag zich nu ook Internationaal Show Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Sanja Vretenicic (ME)

Lady Luik 

Eigenaar: Nathalie Croon (Hidden in the Woods) 

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Pink (Ramchaine Pink Paradise)

behaalde op 18 juli 2015 het VDH-CAC op de GRC show in Bernburg-Duitsland!

Pink werd tevens BOB!

 

Keurmeester: Rikke Borring (DK)

 Pink Bernburg

Eigenaren: Marcel van der Heide & Rosita Putters (Golden Motif)  

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lizanna (Multi Ch. Lizanna of the Hellacious Acres) 

behaalde op 10 juli 2015 het CAC op de DRK show in Tvaaker-Zweden!

Lizanna is hierdoor nu ook Zweeds Kampioen!

 

Keurmeester: Bo Bengtson (USA)

 Lizanna Tvaaker

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Ludwig (Multi Ch. Beethoven of the Hellacious Acres) 

behaalde op 4 juli 2015 het CAC op de DRK show in Sunne-Zweden!

Ludwig mag zich nu ook Zweeds Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Tobjorn Skaar (SE)

Beethoven Sunne 

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevorƒ‚‚ (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth) 

behaalde op 18 juni 2015 het CAC-BOB op de DRK show in Naestved-Denemarken!

Trevor mag zich nu ook Deens Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Anne-Berith Waskaas (NO)

 Moment of Truth Naestved

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Motif (Ch. Ramchaine Motif)

behaalde op 31 mei 2015 het VDH-CAC op de DRC show in Itzehoe-Duitsland!

Motif mag zich nu ook Duits Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Doreen McGugan (GB)

Motif Itzehoe 

Eigenaren: Marcel van der Heide & Rosita Putters (Golden Motif)  

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lizanna (Multi Ch. Lizanna of the Hellacious Acres)

behaalde op 30 mei 2015 het CAC-CACIB op de internationale show in Neumunster-Duitsland!

Lizanna mag zich nu ook Internationaal Show Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Doreen McGugan (GB)

 Lizanna Neumunster

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Drummer (Ch. Festival's Slumdog Millionaire)

behaalde op 25 mei 2015 het VDH op de nationale show in Saarbrücken-Duitsland!

Drummer mag zich nu VDH Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Peter Beyersdorf (D)

Drummer Saarbrucken 

Eigenaren: Michel & Pieternella Vogel (Westbow)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lizanna (Ch. Lizanna of the Hellacious Acres)

behaalde op 16 mei 2015 het VDH-CAC op de DRC show in Diedersdorf-Duitsland!

Lizanna werd hierdoor tevens Duits Kampioen!

 

Keurmeester: Kathy Braeckman (B)

 Lizanna Diedersdorf

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Trevorƒ‚‚ (Multi Ch. Ramchaine Moment of Truth)

behaalde op 16 mei 2015 het VDH-CAC-BOB op de DRC show in Diedersdorf-Duitsland!

Trevor werd hierdoor tevens VDH en Duits Kampioen!

 

Keurmeester: Liisi Lehtonen (FI)

 Moment of Truth Diedersdorf

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

ƒ‚‚ 

___________________________________________________________________________________________________

 

Lizanna (Ch. Lizanna of the Hellacious Acres)

behaalde op 4 april 2015 het CAC-CACIB op de internationale show in Goes!

Lizanna mag zich nu ook Nederlands Kampioen noemen!

 

 Keurmeester: Adrian McKiernan (GB)

 Lizanna Goes

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

 Lizanna (Ch. Lizanna of the Hellacious Acres)

behaalde op 28 maart 2015 het CC op de

Scottish breeds championship show in Edinburgh-Schotland!

 

Keurmeester: Penny Gowland (GB)

 Lizanne Edinburgh

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Jina (Ch. Ramchaine Monkeynut)

behaalde op 1 maart 2015 het CC en BOB op de

GRS championship show in Guildford-Engeland!

 

Keurmeester: Michaela Edridge (GB)

 Monkeynut Guilford

Eigenaren: Charmaine & Bart van Maren (Ramchaine & Hellacious Acres)

 

___________________________________________________________________________________________________

ƒ‚‚ 

Jackson (Multi Ch. Herwildy's Michelangelo NJK CW'14)

behaalde op 21 februari 2015 het CAC-CACIB op de internationale show in Hoogstraten-Belgiƒƒ‚ë!

Jackson werd tevens BOB, 2e Beste in de Rasgroep en Internationaal Show Kampioen!

ƒ‚‚ 

Keurmeester: Peter Drury (GB)

Jackson Hoogstratenƒ‚‚ 

Eigenaar: Cheryl Wennink (v.d. Corner Brook & Marryl's)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Drummer (Jr. Ch. Festival's Slumdog Millionaire)

behaalde opƒ‚‚ 25 januari 2015 hetƒ‚‚ CAC-CACIB op de internationale show in Mouscron-Belgiƒƒ‚ë!

Drummer werd tevens BOB en 2e Beste in de Rasgroep!

ƒ‚‚ 

Keurmeester:ƒ‚‚ Ekaterina Senashenkoƒ‚‚ (RU)

Drummer Mouscronƒ‚‚ ƒ‚‚ 

Eigenaren: Michel & Pieternella Vogel (Westbow)

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Motif (Ch. Ramchaine Motif)

behaalde op 24 januari 2015 het VDH-CAC op de DRC show in Herrenberg-Duitsland!

Motif mag zich nu VDH Kampioen noemen!

 

Keurmeester: Marlene Sillence (GB)

 Motif Herrenberg

Eigenaren: Marcel van der Heide & Rosita Putters (Golden Motif)  

 

___________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy