Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

ZooEasyGRCN- Databank- ZooEasy 

Achter de schermen heeft de GRCN vanaf 2012 veel werk verzet voor de lancering van ZooEasy. ZooEasy is zoals bekend een online databank, die door de GRCN is gevuld met alle beschikbare gegevens die vanuit het analoge systeem KTS zijn gedigitaliseerd naar ZooEasy.

Door de grote hoeveelheid informatie van bijna 200.000 Goldens, zijn er steeds weer opnieuw problemen ontstaan betreffende snelheid van de databank en door onderbezetting van het vele werk om alle gegevens op de juiste plaats te krijgen bij de goede hond en eigenaar.

Ongeveer 200.000 Goldens is op dit moment het totale bestanden de eerste honden dateren al van voor 1900. Leuk om terug te kijken in de historie en zeer belangrijk voor de toekomst van ons ras.

Wat kunt u met de GRCN- Databank-Zoeasy doen?

 1. Eenvoudig zoeken van honden op naam en NHSB.
 2. Zoeken op gezondheidsuitslagen zoals HD, ED, etc
 3. Bloedlijnen terugkijken tot 1900.
 4. Proefstamboom maken en inteelt/verwantschap berekenen tot 8 generaties.
 5. Controle van uw eigen gegevens.
 6. Foto’s toevoegen van uw eigen honden.

Om ZooEasy echt van toegevoegde waarde te laten zijn moet het programma prettig werken en de juiste informatie hebben. Computers weten niet welke gegevens kloppen of niet, daarvoor hebben we alle leden en fokkers nodig.

Leden, fokkers maar ook aspirant puppykopers zijn dagelijks met ons ras de Golden retriever bezig en fokkers hebben veel kennis over hun eigen maar ook vele buitenlandse honden betreffende afstamming, gezondheid en eigenaren.

We willen jullie vragen om in de eerste plaats eerst de eigen (gefokte) honden na te kijken op correctheid. Ontbreekt een hond of sta je er niet als eigenaar bij?, ontbreken er gegevens of klopt alles? Is de lay-out onhandig of is iets onduidelijk? Wij willen het graag van u weten.

Alles wat jullie ontdekken, positief en negatief, willen wij graag weten.
Zo kan de databank van de GRCN in combinatie met ZooEasy een prettig programma worden om in te zien met meerwaarde voor het ras en de GRCN. Lees dit succesverhaal maar eens

Nu zijn er twee wegen. Of u heeft een ZooEasy-account en kunt hieronder inloggen, of u doet een aanvraag voor een ZooEasy-account.
Indien u een account aanvraagt worden de inlog-gegevens naar uw e-mailadres gestuurd.

 

 1. Zorg dat u uw inloggegevens bij de hand hebt. Deze zijn per mail toegestuurd door de beheerders GRCN-Databank-Zooeasy tw Dhr. Edward van Delden & Mw. Michelle Devreese.
 2. Ga naar de website GRCN –Databank-Zooeasy
 3. Open de website van de GRCN internetpagina
 4. Vink het vakje aan voor ‘Ik Accepteer de Gebruikersvoorwaarden
 5. Log in met uw e-mailadres en unieke wachtwoord

 

Copyright © 2017 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy