Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Strandwandeling Noordwijk 2018 breed 10.00 uur

Voor de eerste keer...

Zondag 1 juli in Noordwijk

Voor de eerste keer organiseren we op zondag 1 juli een strandwandeling in Noordwijk voor alle Golden Retriever liefhebbers die graag een strandwandeling maken.

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. We hopen dat deze wandeling net zo’n doorslaand succes zal worden als de jaarlijkse GRCN-wandeling in Ugchelen. We verzamelen om 10 uur bij Take 2, in Noordwijk en zullen richting Katwijk lopen. Houdt u er rekening mee dat het met mooi weer best druk kan zijn met parkeren.

Tijdens de wandeling bent u zelf verantwoordelijk voor uw hond(en) en raden we het af om met speeltjes te gooien in zee en op het strand. Veel vreemde honden bij elkaar, die wellicht niet allemaal even makkelijk omgaan met een speeltje. De wandeling zal ongeveer 1,5 – 2 uur duren, voor pupjes en ouderen honden wellicht iets te zwaar of een gedeelte in een karretje.

Natuurlijk is er ook een fotograaf aanwezig, die vast prachtige zomerse strandfoto’s maakt en aan het einde van de strandwandeling graag een groepsfoto wil maken. Wilt u samen met uw gezin/vrienden op de foto en de honden, vraag dit gerust!

Na afloop is er de mogelijkheid om iets te drinken bij Take 2.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. U kunt dan ook aangeven of u deelneemt met een drankje bij Take 2.

 

Inschrijven

Inschrijven mogelijk tot zaterdag 30 juni 23.59 uur 

 

We gaan er een Golden strandwandeling van maken!

Het adres: Take 2, Kon. Astridboulevard 101, 2202 BD, Noordwijk

Voor vragen kunt u contact opnemen met: evenementen@goldenretrieverclub.nl

Als hondenbezitter bent u verplicht om altijd in het bezit te zijn van middelen om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Uiteraard bent u ook verplicht om deze te gebruiken, en alles op het strand op te ruimen. Afvalbakken zijn ruimschoots aanwezig. 

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy