Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

 

Zevende Wandeling & Buffet Ugchelen:

Wandeling Buffet Ugchelen 2018Ugchelen foto 2

Zondag 16 september 2018

Ugchelen is zondag 16 september the place to be voor elke liefhebber, die graag met zijn Golden(s) wandelt. Op die dag wordt voor de zevende keer op rij de traditionele GRCN-wandeling gehouden.

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. De wandeling is elk jaar een doorslaand succes, zeker honderd Goldens en een nog groter aantal wandelaars maken er in een mooie ambiance een gezellig en onvergetelijk spektakel van. De wandeling begint rond 14.15 uur, echter niet eerder dan dat er eerst een groepsfoto op de ’Ugchelse zandheuvel’ is gemaakt.

Er is een mooie route uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied ’Het Leesten’. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde wandeling lopen. De jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde ’Natte Neuzen Route’. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer, maar dienen wel onder appèl te staan. Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht. Er staat dan gratis koffie en cake klaar.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. U kunt dan ook aangeven of u wilt deelnemen aan het buffet. De kosten voor het buffet inclusief een consumptie zijn € 17,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Het buffet start rond 16.30 uur.

* Gratis koffie en cake voor iedere wandelaar 

* Attenties voor iedere Golden, beschikbaar gesteld door Golden Retriever Club Nederland en Prins Petfoods

* Stands van Moondust Leashes en Ponnes Restyle

* Fotografie verzorgd door Fred Smink

* Loterij met leuke prijzen

* Uitgebreid warm en koud buffet tegen een aantrekkelijke prijs 

 

Inschrijving gesloten...

De inschrijving sluit vrijdag 14 september om 20.00 uur.

 

Fokkers opgelet: dit is een mooie gelegenheid voor een nestreünie.

Iedere Golden krijgt een attentie, beschikbaar gesteld door Prins Petfoods, na de wandeling af te halen bij het secretariaat. Zoekt u een mooie halsband voor uw Golden, een show- of jachtlijntje of een leuk speeltje? U kunt hiervoor terecht op de stand van Moondust Leashes. Voor andere leuke hebbedingetjes kunt u terecht op de stand van Ponnes Restyle.

Voor foto albums van de wandelingen van de afgelopen jaren klik hier

 

Het adres: Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

Meer informatie en routebeschrijving: www.hetleesten.nl

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met: evenementen@goldenretrieverclub.nl

Ugchelen foto 1Ugchelen foto 3

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy