Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Wandeling & Buffet in Ugchelen

Zondag 17 september 2017 

JJJ 6861 

Ugchelen is 17 september the place to be voor elke liefhebber, die graag met zijn Golden(s) wandelt. Op die dag wordt voor de zesde keer op rij de traditionele GRCN-wandeling gehouden.

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. De wandeling is elk jaar een doorslaand succes. In 2016 maakten honderd Goldens en tweehonderd deelnemers er in een mooie ambiance een gezellig en onvergetelijk spektakel van. De wandeling begint rond 14.15 uur, echter niet eerder dan dat er eerst een groepsfoto op de ’Ugchelse zandheuvel’ is gemaakt.

Er is een mooie route uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied ’Het Leesten’. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde wandeling lopen, de jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde ’Natte Neuzen Route’. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer, maar dienen wel onder appèl te staan. Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht. Er staat dan gratis koffie en cake klaar.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. U kunt dan ook aangeven of u deelneemt aan het buffet. De kosten voor het buffet inclusief een consumptie zijn € 17,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting.

Als u deelneemt aan het buffet en u hebt dieetwensen, dan kunt u dit doorgeven tot uiterlijk 8 september aan Anita Kusters secretariaat@goldenretrieverclub.nl

Fokkers opgelet: dit is een mooie gelegenheid voor een nestreünie!

 

Inschrijving gesloten...

Sluiting inschrijving: 14-09-2017 om 22.00 uur

 

Voor een impressie van 2016 klik hier...

 

Het adres:

Het Leesten

Hoenderloseweg 191

7339 GG Ugchelen

Meer informatie en routebeschrijving: www.hetleesten.nl

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Anita Kusters secretariaat@goldenretrieverclub.nl

 

 

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy