Golden Retriever Club Nederland GRCN - Golden Retriever Club Nederland GRCN
Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

CAC lepeltjes klein

Aanmelden CAC lepeltjes

Op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden de CAC lepeltjes uitgereikt aan leden, die met hun Golden Retrievers op een nationale of internationale tentoonstelling het CAC of het Nederlands jeugd- of veteranenkampioenschap hebben behaald. De winnende Golden Retrievers werden tot dusver altijd door de GRCN bijgehouden en op de ALV genoemd, waarna de eigenaar het lepeltje in ontvangst kon nemen.

Het is echter moeilijker, zo niet onmogelijk, geworden alle Golden Retrievers te achterhalen, die een CAC, NJK of NVK hebben behaald. Daarom heeft de GRCN ervoor gekozen om vanaf 2017 een andere werkwijze toe te passen.

Heeft uw Golden Retriever in 2017 één of meerdere CAC’s gewonnen of is deze Nederlands jeugd- of veteranenkampioen geworden en bent u als eigenaar lid van de GRCN? Dan dient u dit zelf door te geven aan webmaster@goldenretrieverclub.nl, waarna u na controle op de lijst wordt geplaatst. Op de ALV van 2018 kunt u vervolgens het lepeltje in ontvangst nemen. Als u niets doorgeeft, staat u niet op de lijst en wordt er geen lepeltje uitgereikt.

Let op: Lepeltjes dient u op de ALV in ontvangst te nemen, ze worden niet nagezonden.

 

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy