Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Extra informatie Kampioenschapsclubmatch/Fokdag GRCN 25 mei 2017

Wij zijn blij met de grote belangstelling voor onze Kampioenschapsclubmatch/Fokdag van 25 mei as. Het belooft een mooie GRCN-dag te worden. Om alles goed te laten verlopen willen wij de onderstaande drie punten extra onder de aandacht brengen.

  1. DNA onderzoek.

Voor het DNA onderzoek moeten zowel de stamboom als het eigendomsbewijs (het registratiebewijs) bij de afname getoond worden.

Zonder beide documenten kan geen DNA afname plaatsvinden.

  1. Juniorhandling/Kind-Hondshow

Evenals vorig jaar is voor de jeugd in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar of 11 t/m 17 jaar gelegenheid om deel te nemen aan Juniorhandling/Kind-Hondshow. Bij deze discipline draait het om het omgaan met honden door jonge mensen. Zij kunnen oefenen in het verantwoord en deskundig voorbrengen van Golden Retrievers. Voor de Juniorhandling/Kind-Hondshow kan op de dag van de show zelf tot ongeveer 11.00 uur worden ingeschreven bij het secretariaat. 

  1. Wijziging Keurmeesters

In verband met het overschrijden van het maximaal aantal toegestane honden per keurmeester is na overleg met de Raad van Beheer besloten dat de jongste puppyklasse (reuen en teven) en puppyklasse (reuen en teven) door een andere keurmeester, te weten Susan Webster uit Schotland gekeurd zullen worden. De betreffende inschrijvers zijn hierover geïnformeerd.

Wij vertrouwen u met deze informatie van dienst te zijn geweest en tot 25 mei as in Hoenderloo.

 

Met vriendelijke groet,

De Evenementencommissie

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy