Zevende Wandeling & Buffet Ugchelen:

Wandeling Buffet Ugchelen 2018Ugchelen foto 2

Zondag 16 september 2018

Ugchelen is zondag 16 september the place to be voor elke liefhebber, die graag met zijn Golden(s) wandelt. Op die dag wordt voor de zevende keer op rij de traditionele GRCN-wandeling gehouden.

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. De wandeling is elk jaar een doorslaand succes, zeker honderd Goldens en een nog groter aantal wandelaars maken er in een mooie ambiance een gezellig en onvergetelijk spektakel van. De wandeling begint rond 14.15 uur, echter niet eerder dan dat er eerst een groepsfoto op de ’Ugchelse zandheuvel’ is gemaakt.

Er is een mooie route uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied ’Het Leesten’. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde wandeling lopen. De jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde ’Natte Neuzen Route’. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer, maar dienen wel onder appèl te staan. Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht. Er staat dan gratis koffie en cake klaar.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. U kunt dan ook aangeven of u wilt deelnemen aan het buffet. De kosten voor het buffet inclusief een consumptie zijn € 17,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Het buffet start rond 16.30 uur.

* Gratis koffie en cake voor iedere wandelaar 

* Attenties voor iedere Golden, beschikbaar gesteld door Golden Retriever Club Nederland en Prins Petfoods

* Stands van Moondust Leashes en Ponnes Restyle

* Fotografie verzorgd door Fred Smink

* Loterij met leuke prijzen

* Uitgebreid warm en koud buffet tegen een aantrekkelijke prijs 

 

Inschrijving gesloten...

De inschrijving sluit vrijdag 14 september om 20.00 uur.

 

Fokkers opgelet: dit is een mooie gelegenheid voor een nestreünie.

Iedere Golden krijgt een attentie, beschikbaar gesteld door Prins Petfoods, na de wandeling af te halen bij het secretariaat. Zoekt u een mooie halsband voor uw Golden, een show- of jachtlijntje of een leuk speeltje? U kunt hiervoor terecht op de stand van Moondust Leashes. Voor andere leuke hebbedingetjes kunt u terecht op de stand van Ponnes Restyle.

Voor foto albums van de wandelingen van de afgelopen jaren klik hier

 

Het adres: Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

Meer informatie en routebeschrijving: www.hetleesten.nl

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met: evenementen@goldenretrieverclub.nl

Ugchelen foto 1Ugchelen foto 3

STRANDWANDELING NOORDWIJK AFGELAST

Beste Golden liefhebbers,

Wij willen u bedanken voor het hoge aantal inschrijvingen voor de strandwandeling in Noordwijk. Helaas heeft de Evenementen Commissie van de Golden Retriever Club Nederland het noodzakelijke besluit moeten nemen de strandwandeling niet te laten plaatsvinden.

De hoge temperaturen en het ontbreken van schaduw geven een risico voor onze Golden Retrievers. Daarbij is uit contact met de gemeente Noordwijk en inspectie gebleken dat er sprake is van duizenden aangespoelde kwallen op het strand, de gehele kustlijn op de wandelroute is vervuild met deze voor onze Goldens gevaarlijke neteldieren.

De Golden Retriever Club Nederland acht de risico’s te groot en kan de verantwoordelijkheid niet dragen het wandelevenement door te laten gaan. Wij betreuren de ontstane situatie maar vertrouwen op uw begrip voor de keuze die wij hebben moeten maken.

De Evenementen Commissie

Jubileumwandeling & Buffet

Zondag 11 september 2016 in Ugchelen

grcnrozetgif voor internetgebruik Ugchelen1  grcnrozetgif voor internetgebruik

60 jaar

Golden Retriever Club Nederland

 

Wegens het grote succes wordt voor het vijfde jaar op rij de wandeling in Ugchelen georganiseerd, honderden wandelaars zijn dan met hun geliefde Goldens aanwezig. De GRCN verzorgt in het jubileumjaar een gezellige, feestelijke dag voor leden en niet-leden met hun familie, vrienden en Golden Retrievers en ontvangt u graag met koffie en cake.

Er is een mooie wandeling uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied “Het Leesten”. De wandeling door de heuvelachtige bossen is een feest voor de Golden Retrievers, de kans is groot dat zij zich heerlijk kunnen uitleven in (modder)poelen. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde route starten, de jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde Natte Neuzen Route. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer maar dienen wel onder appèl te staan.

Als afsluiter van deze dag wordt door kiosk “De Ugchelse Berg” een heerlijk buffet verzorgd. Ook onze Golden Retrievers zijn van harte welkom bij “De Ugchelse Berg”. De kosten voor deelname aan het buffet inclusief een consumptie zijn 16,50 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar eten mee voor de halve prijs.

Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht, de wandelingen beginnen om 14.15 uur na het maken van de traditionele groepsfoto. Om 15.45 uur zal iedereen weer gearriveerd zijn waarna om 16.15 uur het buffet van start gaat.

 

  • Gratis koffie met cake bij ontvangst
  • Voor iedere Golden een attentie beschikbaar gesteld door Prins Petfoods http://www.prinspetfoods.nl/, na de wandeling af te halen bij het secretariaat
  • Voor iedere Golden een GRCN attentie ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum, na de wandeling af te halen bij het secretariaat
  • Voor iedere aanmelding een attentie af te halen bij de stand van Moondust Leashes
  • Fotografie verzorgd door Jeroen van Vliet van http://www.jeroenfotografie.nl/
  • Het prachtige, 160 pagina’s tellende Jubileumboek over de historie van de GRCN verkrijgbaar voor slechts 15 euro
  • Buffet verzorgd door Horecagelegenheid "de Ugchelse Berg" http://www.hetleesten.nl/

 

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? U kunt zich tot donderdag 9 september 10.00 uur aanmelden via het inschrijfformulier, de GRCN weet dan hoeveel wandelaars er worden verwacht. U kunt dan ook aangeven of u deelneemt aan het buffet. Gelijktijdige betaling via Ideal is noodzakelijk i.v.m. buffetreservering!

 

Inschrijving gesloten...

167 wandelaars met 96 Golden Retrievers nemen deel aan de jubileumwandeling!

79 mensen schuiven aan bij het uitgebreide warm/koud buffet.

 

Fokkers opgelet….. dit is een mooie gelegenheid voor een nestreünie!

 

Het adres voor zondag 11 september:

Het Leesten

Hoenderloseweg 191

7339 GG Ugchelen

 

Meer informatie en routebeschrijving:

http://www.hetleesten.nl/

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michel Vogel

Tel: 06-28766230

E-mail: webmaster@goldenretrieverclub.nl

Strandwandeling Noordwijk 2018 breed 10.00 uur

Voor de eerste keer...

Zondag 1 juli in Noordwijk

Voor de eerste keer organiseren we op zondag 1 juli een strandwandeling in Noordwijk voor alle Golden Retriever liefhebbers die graag een strandwandeling maken.

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. We hopen dat deze wandeling net zo’n doorslaand succes zal worden als de jaarlijkse GRCN-wandeling in Ugchelen. We verzamelen om 10 uur bij Take 2, in Noordwijk en zullen richting Katwijk lopen. Houdt u er rekening mee dat het met mooi weer best druk kan zijn met parkeren.

Tijdens de wandeling bent u zelf verantwoordelijk voor uw hond(en) en raden we het af om met speeltjes te gooien in zee en op het strand. Veel vreemde honden bij elkaar, die wellicht niet allemaal even makkelijk omgaan met een speeltje. De wandeling zal ongeveer 1,5 – 2 uur duren, voor pupjes en ouderen honden wellicht iets te zwaar of een gedeelte in een karretje.

Natuurlijk is er ook een fotograaf aanwezig, die vast prachtige zomerse strandfoto’s maakt en aan het einde van de strandwandeling graag een groepsfoto wil maken. Wilt u samen met uw gezin/vrienden op de foto en de honden, vraag dit gerust!

Na afloop is er de mogelijkheid om iets te drinken bij Take 2.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. U kunt dan ook aangeven of u deelneemt met een drankje bij Take 2.

 

Inschrijven

Inschrijven mogelijk tot zaterdag 30 juni 23.59 uur 

 

We gaan er een Golden strandwandeling van maken!

Het adres: Take 2, Kon. Astridboulevard 101, 2202 BD, Noordwijk

Voor vragen kunt u contact opnemen met: evenementen@goldenretrieverclub.nl

Als hondenbezitter bent u verplicht om altijd in het bezit te zijn van middelen om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Uiteraard bent u ook verplicht om deze te gebruiken, en alles op het strand op te ruimen. Afvalbakken zijn ruimschoots aanwezig. 

Meer artikelen...

  1. Ugchelen 2014
Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy