Jubileumwandeling & Buffet

Zondag 11 september 2016 in Ugchelen

grcnrozetgif voor internetgebruik Ugchelen1  grcnrozetgif voor internetgebruik

60 jaar

Golden Retriever Club Nederland

 

Wegens het grote succes wordt voor het vijfde jaar op rij de wandeling in Ugchelen georganiseerd, honderden wandelaars zijn dan met hun geliefde Goldens aanwezig. De GRCN verzorgt in het jubileumjaar een gezellige, feestelijke dag voor leden en niet-leden met hun familie, vrienden en Golden Retrievers en ontvangt u graag met koffie en cake.

Er is een mooie wandeling uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied “Het Leesten”. De wandeling door de heuvelachtige bossen is een feest voor de Golden Retrievers, de kans is groot dat zij zich heerlijk kunnen uitleven in (modder)poelen. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde route starten, de jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde Natte Neuzen Route. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer maar dienen wel onder appèl te staan.

Als afsluiter van deze dag wordt door kiosk “De Ugchelse Berg” een heerlijk buffet verzorgd. Ook onze Golden Retrievers zijn van harte welkom bij “De Ugchelse Berg”. De kosten voor deelname aan het buffet inclusief een consumptie zijn 16,50 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar eten mee voor de halve prijs.

Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht, de wandelingen beginnen om 14.15 uur na het maken van de traditionele groepsfoto. Om 15.45 uur zal iedereen weer gearriveerd zijn waarna om 16.15 uur het buffet van start gaat.

 

  • Gratis koffie met cake bij ontvangst
  • Voor iedere Golden een attentie beschikbaar gesteld door Prins Petfoods http://www.prinspetfoods.nl/, na de wandeling af te halen bij het secretariaat
  • Voor iedere Golden een GRCN attentie ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum, na de wandeling af te halen bij het secretariaat
  • Voor iedere aanmelding een attentie af te halen bij de stand van Moondust Leashes
  • Fotografie verzorgd door Jeroen van Vliet van http://www.jeroenfotografie.nl/
  • Het prachtige, 160 pagina’s tellende Jubileumboek over de historie van de GRCN verkrijgbaar voor slechts 15 euro
  • Buffet verzorgd door Horecagelegenheid "de Ugchelse Berg" http://www.hetleesten.nl/

 

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? U kunt zich tot donderdag 9 september 10.00 uur aanmelden via het inschrijfformulier, de GRCN weet dan hoeveel wandelaars er worden verwacht. U kunt dan ook aangeven of u deelneemt aan het buffet. Gelijktijdige betaling via Ideal is noodzakelijk i.v.m. buffetreservering!

 

Inschrijving gesloten...

167 wandelaars met 96 Golden Retrievers nemen deel aan de jubileumwandeling!

79 mensen schuiven aan bij het uitgebreide warm/koud buffet.

 

Fokkers opgelet….. dit is een mooie gelegenheid voor een nestreünie!

 

Het adres voor zondag 11 september:

Het Leesten

Hoenderloseweg 191

7339 GG Ugchelen

 

Meer informatie en routebeschrijving:

http://www.hetleesten.nl/

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michel Vogel

Tel: 06-28766230

E-mail: webmaster@goldenretrieverclub.nl

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy