Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Gold
    
Cup

         2017


 

GOLD CUP 2017 - 18 NOVEMBER - VEGHEL 

Uitslag Gold Cup >>

Op zaterdag 18 november wordt de 15e Gold Cup wedstrijd gehouden op de terreinen in omgeving Veghel waar 16 combinaties zullen strijden om de wisselbokaal de “bronzen dummy”.
Deze combinaties zijn gekwaliciteerd aan de hand van de resultaten behaald op de door de JPC/GRCN georganiseerde evenementen en de Nimrod-deelnemers van de lopende periode vanaf de vorige Gold Cup.

De deelnemers worden ontvangen om 8.00 uur in de accomodatie van de Koffie en Theeschenkerij Vlagheide, daar vindt de opening plaats en de loting voor de loopvolgorde en daarna wordt de traditionele groepsfoto van de 16 deelnemers gemaakt.

Uiterlijk om 9.30 uur vangen de proeven aan op de omliggende terreinen en zullen bestaan uit vier proeven en deze zullen eindigen om ca. 16.00 uur. Voor routebeschrijving naar de lokatie zie onderstaand.

zilverfazant

Uitreiking van de wisselbokaal zal omstreeks 16.30 uur plaats vinden, ook zal de zilveren fazant uitgereikt worden aan de combinatie met de hoogste score in de A-klasse op onze Clubdiplomadagen. Deelnemers, keurmeesters en helpers zullen na de prijsuitreiking om ca. 17.00 uur deelnemen aan het winterbuffet in de accommodatie.

Kijkers e.a. geïnteresseerden kunnen eveneens deelnemen aan dit winterbuffet, kosten p/p €15,00   excl. drankjes. Opgave voor deelname aan buffet uiterlijk donderdag 16 november aan Gera Schuurmans per e-mail: g.schuurmans@goldenretrieverclub.nl

Betaling voor buffet dient te geschieden op zaterdag 18 november vooraf bij het wedstrijdsecretariaat, daar ligt de lijst met inschrijving.

 

Adres: (óók voor navigatie)
Theeschenkerij Vlagheide
Vlagheide 6
5466 PZ  VEGHEL
Klik hier voor de routebeschrijving

Combinaties die zijn uitgenodigd op alfabetische volgorde:

Amigo Passion of Gold (Milan) Dionne Blankenspoor
Celtic Boyka a Summoner's Tale (Boyka) Marion Dijkmans
Cricket's Cunning Caitlyn (Caitlyn) Bianca Koreman
Figo v.d. Golden Jagers (Figo) Loek de Jong
Fridayman Mick v.d. Bleckinkhof (Mylow) Henk de Ronde
Genna v.d. Golden Jagers (Genna) Marijke de Jong
Green Boy of the Naughty Dogs (Flyer) Hans van Barneveld
Head Over Heels Ruby of Eager Spirit (Ruby) Wilma Kesselring
Heart of Gold v.d. Loenense Hoeve (Pippa) Miranda Schaap
Jacklaine's Dazzling Dana (Dana) Marijke op de Weegh
Mathew v.d. Golden Jagers (Matthew) Mary Bossaert
Messi M Lies Jambon
Odin v.d. Golden Jagers (Odin) Gerrit Croese
Purple Lady of the Naughty Dogs (Flow) Elise Eggen
Sunbeam v.d. Bleckinkhof (Marley) Wim te Winkel
You Rock My World v.d. Loenense Hoeve (Keet) Willem van Loenen

 

 De selectiecriteria voor de Gold Cup met te behalen punten zijn:

  • De 1e drie combinaties, die op de ORWEJA Workingtest een certificaat in de open klasse hebben behaald en zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag; 10 – 7 – 4 punten
  • De 1e twee combinaties, die op de Clubdiplomadag een A-diploma hebben behaald en zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag;  6  – 3 punten
  • De 1e drie combinaties, die op de WT een A-certificaat hebben behaald en zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag; 10 – 7 – 4 punten
  • De 1e twee combinaties, die op de GRCN/KNJV-proef een A-certificaat hebben behaald; 7 – 4 – punten
  • De 1e drie combinaties, die op de GRCN/JPC-MAP een A-diploma hebben behaald en zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag; 10 – 7 – 4 punten
  • De combinaties, die op de door de GRCN georganiseerde veldwedstrijden een kwalificatie hebben behaald;                           
  VW post U (CAC)   12 pnt
    U  10 pnt
    ZG 7 pnt
    G 4 pnt
   VW v.d. Voet U (CAC) 14 pnt
    U 12 pnt
    ZG 10 pnt
    G 7 pnt

De combinaties welke aan de meest recente NIMROD-proef hebben deelgenomen worden altijd uitgenodigd. Bij gelijk eindigen in de uitslag worden aan de combinaties  dezelfde punten toegekend, ook bij gelijk eindigen op de  2e/3e plaats bij CD/KNJV-proef en 3e/4e plaats op de OWT/WT/MAP, leeftijd voor plaatsing is niet meer bepalend.

In geval combinaties aan het eind van het seizoen gelijk eindigen kan de JPC besluiten om voor de uiteindelijke selectie een kwalificatiewedstrijd te houden.

 

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy