Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

smartphoneDe GRCN website is naast de pc versie ook te bekijken via SmartPhone en Tablet. Heel handig als je onderweg bent of aan een show deelneemt. Op deze laatst genoemde media zullen we ook indien nodig direct informatie plaatsten die op dat moment relevant kan zijn. Denk daarbij aan afgelastingen, ziekmeldingen enz. Maar ook evenementen, foto's en een agenda maken deel uit van het geheel.

DiverseMedia

Het maakt niet uit met welk medium je de website benadert. Zodra je via de browser www.goldenretrieverclub.nl start, wordt herkend of het van een pc, smartphone of tablet komt en zal dienovereenkomstig de juiste variant worden getoond. Het enige dat je nog zelf moet doen is de pagina op het startscherm van je smartphone of tablet plaatsen als je veel gebruikt. 


 Je kunt de app ook activeren via de iconen hieronder of scan vanaf je smartphone of Tabet de QR-code. Voor Apple: klik hier Apple Link

    

QR

De App kan ook op een Android toestel worden geïnstalleerd, maar echt nodig is dat niet. Mocht je het wel willen dan is hier de procedure:

Op Android kan er een melding komen dat de app van een onbekende bron komt. Dat klopt, want deze app staat niet in de Play-store van Google.

Ga naar de Instellingen van je Android telefoon of Tablet en vink de optie bij "Onbekende bronnen" aan als dit nog uit staat. Daarna zal de app wel geïnstalleerd kunnen worden.

Android Onbekende bron

Copyright © 2018 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy