Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

lintenIn deze rubriek vindt u de uitslagen van de Nederlandse CAC-shows, de Open Shows en de Kampioenschapsclubmatch, georganiseerd door de GRCN. Daarnaast is er een aparte pagina met bijzondere showuitslagen, waar u o.a. de prestaties in het buitenland van onze Goldens en de nieuwe Nederlands Kampioenen kunt vinden.

Is uw Golden Nederlands Kampioen, Nederlands Veteranen Kampioen of Nederlands Jeugd Kampioen geworden, heeft uw Golden een plaatsing in rasgroep 8 behaald of heeft uw baby-puppy-veteraan een plaatsing in de eindronde behaald? Dan kunt u dit doorgeven aan webmaster@goldenretrieverclub.nl, dit wordt vervolgens vermeld bij de desbetreffende show.

 

Wat is een bijzondere showuitslag?

  • Nationale of internationale kampioenstitels

  • Best of Breed op een buitenlandse nationale of internationale show

  • Kwalificatie voor de Hond van het Jaar show

  • (Junior/Veteraan) Europees of Wereld Kampioen
  • CC-winnaars

Geen jeugdkampioenen, jeugd CAC's, veteranenkampioenen, veteranen CAC's, individueel behaalde CAC's of CACIB's of BOS

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Ieder lid die één van de bovenstaande resultaten heeft behaald, kan zijn Golden aanmelden voor publicatie in deze rubriek. Het moet inzichtelijk zijn om welke uitslag het gaat, op welke show deze uitslag is behaald en wie de keurmeester was. Graag bij aanmelding naast de roepnaam en de stamboomnaam van uw Golden, ook uw lidmaatschapsnummer vermelden. U kunt uw bijzondere uitslag mailen naar webmaster@goldenretrieverclub.nl.

 

Copyright © 2017 Golden Retriever Club Nederland GRCN. Designed by Hofste Consultancy