Suppen met je Golden Retriever i.s.m. Alphense Windsurf Vereniging

2022 Golden Sup

Verlengde Aarkade 30
2406 LB Alphen aan den Rijn

SUP staat voor Stand-Up-Paddle. Een watersport die vanuit Hawaï de wereld verovert. Sinds een aantal jaren wordt er ook in Nederland gesupt en de sport wordt steeds populairder. Tijdens het suppen sta/zit je op een speciaal SUP-board (een soort surfboard) en je beweegt je voort met een lange peddel. Bij HondenSUP gaat ook je hond mee op het board.

De vereniging zorgt voor al het materiaal zoals een plank, peddels en als het nodig is een wetsuit. In groepen van 6 incl. honden, en onder begeleiding van sub instructeurs kunt u leren peddelen met uw hond. Ervaring is niet vereist want dat leert u deze dag!

s’ochtends de eerste groep start om 10.00 uur, de tweede groep om 11.00 uur. In de middag is er een groep die start om 12.00 uur en 13.00 uur.

U kunt een voorkeur opgeven voor de ochtend of de middag Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. Leden van de Golden Retriever Club Nederland hebben voorrang indien het aantal inschrijvingen de maximaal beschikbare plaatsen overstijgt.

Zwemdiploma is verplicht, eventuele medische issues die van belang kunnen zijn ivm de veiligheid (zoals epilepsie) graag voor aanvang melden. Ook de viervoeters moeten kunnen zwemmen.

Zelf mee brengen:
Droge kleding, handdoek en eventueel waterschoentjes. WSV Zegerplas heeft diverse pakken en schoentjes welke gebruikt kunnen worden.
 
Suppen is een weersafhankelijke sport, vanwege de veiligheid moeten we rekening houden met onweer, hagel en wind. Het kan dus zijn dat het evenement bij bepaalde weersomstandigheden niet door kan gaan. In dat geval verplaatsen wij het evenement naar 16-10-2022

Inschrijving gesloten...

De inschrijving sluit onherroepelijk op 02-10-2022 of indien het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Klik hier voor de SUP-foto's uit 2019.