Strandwandeling Noordwijk 2019

De GRCN organiseert voor alle Golden Retriever liefhebbers op zondag 14 april 2019 een strandwandeling in Noordwijk. Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden.

We verzamelen ’s morgens om 10.30 uur bij Bubbels Beach (voorheen Take 2) in Noordwijk en zullen richting Katwijk lopen. Houdt u er rekening mee dat het met mooi weer best druk kan zijn met parkeren. Tijdens de wandeling bent u zelf verantwoordelijk voor uw hond(en) en raden we het af om met speeltjes te gooien in de zee en/of op het strand. Veel vreemde honden bij elkaar, die wellicht niet allemaal even makkelijk omgaan met een speeltje. De wandeling zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. Voor pupjes en oudere honden is het wellicht iets te zwaar om de hele route te lopen. Een optie is een deel af te leggen in een karretje.

Natuurlijk is er ook een fotograaf aanwezig die prachtige strandfoto’s maakt en aan het einde van de strandwandeling graag een groepsfoto wilt maken. Wilt u samen met uw gezin/ vrienden op de foto en de honden, vraag dit gerust. Na afloop is er de mogelijkheid om iets te drinken bij Bubbels Beach. Onze hoofdsponsor Prins Petfoods heeft een leuke verrassing voor de honden in petto.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Inschrijving gesloten...

Inschrijven mogelijk tot vrijdag 12 april 23.59 uur

We gaan er een Golden strandwandeling van maken!

Het adres:

Bubbels Beach

Kon. Astridboulevard 101

2202 BD Noordwijk

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als hondenbezitter bent u verplicht om altijd in het bezit te zijn van middelen om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Uiteraard bent u ook verplicht om deze te gebruiken en alles op het strand op te ruimen. Afvalbakken zijn ruimschoots aanwezig.