Mis het niet: de lezing van oogspecialist dr. Stades

Woensdagavond 12 februari 2020

Stades

Boeiend, leerzaam en interessant. Dat zijn de kernwoorden die passen bij de eerste van een reeks lezingen die de Evenementen Commissie voor 2020 in voorbereiding heeft. Niemand minder dan dr. F. Stades, een autoriteit op het gebied van oogziekten bij honden, bijt op 12 februari de spits af.

Dr. Stades is als specialist oogheelkunde verbonden aan het diergeneeskundig specialistisch centrum de Wagenrenk in Wageningen. Daarnaast is hij ECVO-diplomaat. ECVO is de enige beroepsorganisatie op het gebied van veterinaire oogheelkunde die officieel door de Europese Raad van Veterinaire specialisatie wordt erkend als een non-profit, non-politieke organisatie voor dierenartsen gespecialiseerd in oogheelkunde binnen de EU.

Wanneer ogen aangeboren, erfelijke of verkregen afwijkingen hebben of gaan vertonen, kan dit het welzijn van de hond aantasten. In het kenniscentrum van Prins Petfoods in Veenendaal zal dr. Stades uitgebreid ingaan op de gezondheid van de ogen van onze Golden Retriever. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen en specifieke problemen aan te kaarten.

Voor wie meer wil weten over oogziekten bij honden is deze lezing een unieke gelegenheid om uw kennis te verbreden. Kortom, mis het niet en zorg dat u er bij bent.

Aanvang: 19.30 uur

Inschrijven klik hier...

De inschrijving is gratis, leden hebben voorrang bij inschrijving op niet-leden.

 

Locatie: Kenniscentrum Edupet van Prins Petfoods

Accustraat 3-5, 3903 LX Veenendaal