Waarom een Vernieuwde Website?

vernieuwde website

Onze huidige website voldoet helaas niet meer aan de tegenwoordige standaard van beveiliging en codering. Daar konden we tot nu toe best wel omheen, maar het leek ons beter op basis van de nieuwe standaard de website aan te passen. Daardoor moesten we wat concessies gaan doen aan het bestaande model van de website. We hebben gezocht naar een ontwerp wat zo dicht mogelijk bij de huidige site komt zonder het originele “gevoel” kwijt te raken.Ik denk dat we daarin geslaagd zijn. Natuurlijk zullen er altijd wel kleine zaken anders zijn, maar door de bank genomen kunnen we hiermee weer vooruit en voldoen we aan de gestelde nieuwe eisen.

De aanpassingen hebben de redactie bovendien de gelegenheid gegeven schoon schip te maken met alle oude artikelen die “geparkeerd” stonden om te komen vervallen. Dat is nu ook gedaan. Onder het motto ”Onderzoek alles, behoud het goede” zijn we met een schone lei begonnen.

Op termijn zal de WebApp ook niet meer nodig zijn, omdat de nieuwe website ook geschikt is voor Smartphone en Tablets (Responsive). Maar dat merkt u vanzelf.

We hopen dat u met de nieuwe website weer veel plezier zult hebben.

Namens de redactie,

Fred van der Zwalm (technisch webmaster)
Michel Vogel (content Webmaster)
Ad Heesbeen (Mediazaken)