Kastanjeshow 2019 2

Kastanjeshow en Fokdag 2

Ook dit jaar organiseren wij de Kastanjeshow en Fokdag 2 op één dag. Het gezamenlijke evenement vind plaats op zondag 10 november 2019 in Sportcentrum Beusichem.

Inschrijfstatistieken Kastanjeshow:

Reuen:
Babyklas: 5
Puppyklas: 2
Jeugdklas: 7
Tussenklas: 3
Jachtklas: 1
Openklas: 9
Veteranenklas: 1
Totaal: 28

Teven:
Babyklas: 7
Puppyklas: 7
Jeugdklas: 12
Tussenklas: 6
Openklas: 10
Veteranenklas: 2
Totaal: 44

Totaal: 72

Kastanjeshow

Keurmeester is Giovanni Monteverde uit Italië. Hij fokt Golden Retrievers onder de kennelnaam Olvinglay en is tevens verfent shower.

De Kastanjeshow is een uitstekende gelegenheid om je Golden in een leuke, gezellige en ontspannen sfeer te showen. Voor de beginnende exposanten een uitgelezen moment om hun jonge honden kennis te laten maken met het wel en wee van het showen. De Kastanjeshow is opengesteld voor de baby-, puppy-, jeugd-, tussen-, jacht-, open- en veteranenklas.

 

Fokdag 2

De keurmeesters voor de Fokdag zijn Jan Nijland en Tuus van Adrichem Boogaert-Kwint.

De Fokdag is voor liefhebbers van de Golden Retriever, die in een ontspannen sfeer ervaring en kennis kunnen opdoen over het ras. Toekomstige eigenaren kunnen in contact komen met fokkers. Fokkers kunnen hun fokproducten tonen, kennis maken met nieuwe dekreuen en nakomelingen van andere fokkers.

Wie kunnen voor deze Fokdag hun hond(en) inschrijven?

* Fokkers van nesten die op de Fokdag tenminste 12 maanden oud zijn en lid zijn van de GRCN. Alle ingeschreven nesten moeten met ongeveer 50% of meer van hun nakomelingen aanwezig zijn. Neem als fokker eerst contact op met de eigenaren van de honden, voordat je het nest inschrijft.

* Eigenaren van reuen en teven, waarmee men in de toekomst willen gaan fokken. De eigenaren dienen lid te zijn van de Golden Retriever Club Nederland. 

* Importen, fokteven en dekreuen die gekeurd worden, moeten voldoen aan de eisen van het VFR. Raadpleeg hiervoor onze website.

Nestreünie!

Lijkt het je als pupkoper leuk om het nest terug te zien waar jouw pup uitkomt, en zijn ze 12 maanden oud, neem dan contact op met je fokker, de Fokdag is een mooie gelegenheid om een nestreünie te houden. Belangrijk: ook op deze Fokdag worden nesten weer gratis beoordeeld.

Keuringen

Alle ingeschreven honden worden door twee keurmeesters beoordeeld op exterieur en fokwaarde. Daarnaast ondergaan alle Golden Retrievers die zijn ingeschreven voor de Fokdag ook een proef waarbij gekeken wordt hoe schotvast ze zijn.

Op de Fokdag is het mogelijk uw Golden door middel van een swap op de volgende DNA onderzoeken te laten testen: PRA1, PRA2 en Ichthyosis (Combi Breed Groep 8 pakket).

 

Inschrijving gesloten...

De inschrijving sluit zaterdag 26 oktober 2019 om 23.59 uur.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Evenementen Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Adres: Sportcentrum Beusichem, Rijsbosch 3, 4112 MB Beusichem.