JPC Agenda


ivm het corona virus geldt voor ieder JPC-evenement dat wij ons houden aan de regels van het RIVM en het opgestelde corona protocol. Ons protocol vind u hier:   

Evenementen in groepsverband zijn gelukkig weer toegestaan. Enkele maatregelen die nodig zijn om het coronavirus terug te dringen zijn echter nog steeds van kracht en steeds afhankelijk van het aantal besmettingen en de drukte in de zorg. Dit is, zeker met de nieuwe variant, niet te voorspellen en maakt het organiseren van evenementen nog steeds een uitdaging.

Om die reden worden alle inschrijvingen voor de evenementen van de JPC/GRCN die gepland staan niet massaal geopend maar pas op het moment dat er duidelijkheid is of een evenement gerede kans heeft om door te kunnen gaan.


Mededelingen:

* Voor nadere informatie over uw lidmaatschap kunt u zich wenden tot de ledenadministratie: Inge Berendsen e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De agenda van 2022 staat nu online maar is uiteraard onder voorbehoud van de regelgeving rondom COVID-19.

* De inschrijvingen van de diverse evenementen zullen op verschillende momenten openen. Houd hiervoor onze site en FB pagina in de gaten!
 
PER 1-1-2022 zullen er een aantal wijzigingen plaatsvinden in ons JPC reglement:
Annulering Inschrijving: - Een inschrijving kan uitsluitend via een email aan het wedstrijdsecretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden geannuleerd. Mondelinge annuleringen van een inschrijving wordt niet geaccepteerd. 
Restitutie Inschrijfgeld: - Indien een deelnemer niet kan deelnemen wegens overschrijving van het evenement worden geen administratiekosten ingehouden en dus het gehele inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering van de inschrijving voor de sluitingsdatum worden 15% administratiekosten ingehouden en derhalve niet het volledig inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering van de inschrijving na de sluitings-datum wordt er geen inschrijfgeld gerestitueerd.
KWT: - De minimale leeftijd van de hond voor deelname aan de Koudwildtest is gewijzigd, deze gaat van 1.5 jaar naar 2 jaar. houd hier rekening mee als u wilt inschrijven.
WT: - Deelnemers die na sluitingsdatum van de inschrijving een hoger diploma halen als waarvoor is ingeschreven, worden niet meer toegelaten in de lagere klasse
VW: - Lotingwijze voor de veldwedstrijden is gewijzigd 

 


 Terug omhoog