JPC Agenda


ivm het corona virus geldt voor ieder JPC-evenement dat wij ons houden aan de regels van het RIVM en het opgestelde corona protocol. Ons protocol vind u hier:   

IVM de verlengde Lock-down moeten de wedstrijd dummy’s helaas nog weer even aan de kapstok blijven hangen.

Evenementen in groepsverband zijn nog steeds niet toegestaan. De maatregelen die nodig zijn om het coronavirus terug te dringen zijn afhankelijk van het aantal besmettingen en de drukte in de zorg. Dit is, zeker met de nieuwe variant, niet te voorspellen en maakt het organiseren van evenementen lastig.

Om die reden zijn tot nader bericht alle inschrijvingen voor de evenementen van de JPC/GRCN die gepland staan voor 1 juli 2021 voor onbepaalde tijd opgeschort.


Helaas moeten we ook nu weer een wedstrijd van de agenda afhalen.
De workingtest van 11 april in Wierden wordt vanwege het coronavirus  geannuleerd.

Gelukkig hebben we ook beter nieuws, De OWT van 21 februari in Dongen is verplaatst naar 12 september en vindt ook plaats in Dongen.
De OWT van 6 maart in Schijndel is verplaatst naar 28 augustus ook in Schijndel. Wij realiseren ons dat deze datum samenvalt met de SJP in Putten, maar deze datum bleek het enige alternatief. Wij zijn blij dat we deze keuzemogelijkheid kunnen aanbieden.Hopelijk kunnen beide OWT’s  tegen die tijd wel gewoon doorgaan.

SJP en MAP (Via Orweja):
Vanwege de afgelastingen door het coronavirus is het SJP seizoen verlengd tot 31 december 2021.

Op 1 mei gaat de inschrijving voor de SJP's open en voor de SJP's die na 1 oktober worden georganiseerd gaat er een extra inschrijving open op 1 september.
De inschrijving voor de MAP gaat 1 juni open en een 2e inschrijving op 1 augustus. (Deze is bedoeld voor honden die dit jaar een SJP diploma hebben behaald.)

Mocht het zo zijn dat er door omstandigheden minder MAP’s kunnen worden georganiseerd, dan vindt  limitering plaats van 3 tot 5 deelnames. Als er meer deelnames worden geregistreerd  dan kan men zich niet meer plaatsen voor de NIMROD.

Momenteel zijn alle OWT’s die in de (Orweja) kalender staan om in te schrijven geblokkeerd tot na de persconferentie op 23 februari. Deze zal vooralsnog worden geopend op 25 februari 2021 mits de regelgeving dit toelaat.


Dit betekent echter niet dat er niet wordt nagedacht over de eventuele consequenties van de coronamaatregelen voor een evenement. De organisaties zijn achter de schermen druk bezig om vanuit organisatorisch perspectief te bekijken of ze een evenement wel of niet door kunnen laten gaan. Zo wordt er uiteraard ook gedacht aan de datum waarop zij duidelijkheid moeten geven of ze een evenement wel of niet kunnen organiseren en jullie als voorjagers hierover kunnen informeren. 

Zodra er duidelijkheid is zal via de diverse bekende kanalen worden gepubliceerd wanneer een inschrijving open gaat of een evenement wordt verplaatst of afgelast.

 Terug omhoog