zilverfazant

GOLD CUP 16 november 2019 te Klundert

Op zaterdag 16 november wordt de 17e Gold-Cup wedstrijd georganiseerd in Klundert waar 16 combinaties zullen strijden om de wisselbokaal de “bronzen dummy”. Deze combinaties zijn gekwaliciteerd aan de hand van de resultaten behaald op de door de JPC/GRCN georganiseerde evenementen en de Nimrod-deelnemers van de lopende periode vanaf de vorige Gold-Cup.

De deelnemers worden ontvangen om 8.00 uur bij zwembad Niervaert, Molenvliet 7, 4791 GB te Klundert. Daar vindt de opening plaats en de loting voor de loopvolgorde en daarna wordt de traditionele groepsfoto van de 16 deelnemers gemaakt. Daarna vertrekken wij naar het proeven terrein.

Uiterlijk om 9.30 uur vangen de proeven aan op dit terrein en zullen bestaan uit vier proeven en deze zullen eindigen om ca. 16.00 uur.

De prijsuitreiking zal omstreekts 16.30 uur plaats vinden bij Houthandel Vermeulen, Noordschans 67, 4791, RE te Klundert, ook zal de zilveren fazant uitgereikt worden aan de combinatie met de hoogste score in de A-klasse op onze Clubdiplomadagen.

Deelnemers, keurmeesters en helpers zullen na de prijsuitreiking om ca. 17.00 uur deelnemen aan het winterbuffet aangeboden door de JPC eveneens bij Houthandel Vermeulen.

Overige personen, partners, bekenden, ect. kunnen eveneens deelnemen aan dit winterbuffet, kosten p/p €15,00   excl. drankjes.
Opgave voor deelname aan buffet uiterlijk maandag 11 november via Minette de Jonge per e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaling voor deelname aan buffet dient in contact geld te geschieden bij het wedstrijdsecretatiaat, voor aanvang van het buffet.
Let op, bij Houthandel Vermeulen kan enkel met contant geld betaald worden, er is geen pin mogelijkheid.

Combinaties die zijn uitgenodigd:    
Wim van Loenen You Rock My World v.d. Loenense Hoeve  
Hans Dijkgraaf Philgill's Key  
Caroline van Leeuwen Thiara my Melodie of Golden Spirit (gold.)  
Gera Schuurmans  Sky My Melodie Of Golden Spirit  
Rob Tervoort Philgill's Sally  
Rob Dings Amazing Acis My Golden Sunshine  
Jenny de Bruin  Tessa My Melodie Of Golden Spirit  
Sjaak Ras Philgill's Swing  
Andreas Nau Gundog's Choice Dale  
Hans van Barneveld Green Boy Of The Naughty Dogs   
Gerrit Croese Odin v.d. Golden Jagers  
Odile Alers-Beekers My Sunny Brian v. Lihdanfurt  
Tanja Blad  India  
Aart Hartman Warm Wishes v.'t Keijsershof   
Marcel Ouwerkerk Stardust van de Bleckinkhof  
Mieke Collister This is it Van de Loenense Hoeve  

 overzicht Gold-Cup punten 2019 >>

 goldcup